Jessica Young

Jessica Young
Young Moments, massage, ontspanning, holistisch
06 211 9 45 49
info@youngmoments.nl
www.youngmoments.nl

Jaren terug ben ik gestart met de orthomoleculaire voedingsleer en heb ik een eigen praktijk gerund. Van daaruit groeide ik verder met een cateringbedrijf en het organiseren van kookworkshops. Dit heb ik met heel veel passie en plezier gedaan.

Een verhuizing naar het prachtige oosten van ons land heeft mijn pad doen veranderen. Daar heb ik als activiteitenbegeleider in een verzorgingstehuis gewerkt, waar mensen met een vorm van dementie woonden. Ik leerde wat de kracht van aanraking is en ben ik gestart met een massage opleiding en een cursus tot reiki behandelaar.

Met veel liefde geef ik nu ontspanningsmassages en ben ik verder opgeleid tot reiki master. Ook begeleid ik sjamanistische rituelen (opgeleid bij Definest, door Sandra Ingerman en Ron Towsend). In 2023 rond ik de opleiding Tantra & Massage voor vrouwen af en start ik in april met de Lomi Lomi cursus (Hawaiiaanse massage). Naast de behandelingen organiseer ik ook regelmatig cursussen en sjamanistische ceremonies. Naast mijn praktijk werk ik met jonge kinderen en geef dans (expressie en therapie) en theaterles.

Massage kan een ontdekkingsreis naar jezelf zijn, waardoor je merkt hoe het aanvoelt meer ontspannen en in harmonie met jezelf te zijn en het goede gevoel te hebben van een lichaam dat vrij kan ademen, vrij kan staan en bewegen. Tijdens de massage werk ik op gevoel en combineer dat met de kennis die ik heb. De behandelingen zijn dus nooit hetzelfde.

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk in Nieuwegein. Wil je eerst kennismaken? Je mag altijd bellen of mailen, dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.