Marleen Hoedjes

Foto toevoegen

Praktijk Marleen Hoedjes
Homeopathie, Natuurgeneeskunde en voeding
www.marleenhoedjes.nl
info@marleenhoedjes.nl
06 54 97 08 17

 

Nuchter, intuïtief en van de details

De kracht van de natuur gebruiken is bij Marleen de inzet en die doet ze door de combinatie van Homeopathie, Natuurgeneeskunde en voeding.

Waar kan ik voor komen?
Vooral de klachten die niet passen in onderzoeken en het reguliere plaatje zijn de thema’s die in de praktijk langskomen. Eigenlijk alle klachten, die kortweg te maken hebben met emotionele onbalans (verdriet, rouw…), mentale onbalans (ik kan dit niet, ik ben het niet waard…) of fysieke onbalans (buikpijn, duizelig…) en ook spiritueel (wens tot persoonlijke ontwikkeling en familiare thema’s)

Het is in het nu belangrijk om regulier en alternatief naast elkaar te kunnen laten lopen. Beide zijn van onschatbare waarde, maar luister vooral naar je lijf!

Homeopathie
De kracht van allerlei natuurlijke middelen kan naast medicatie of andere dingen gebruikt worden, dat is echt een meerwaarde. Het is net als je intuïtie die je aangeeft wat te doen, als je het goed traint kun je daar blind op varen. Het voorschrijven werkt ook zo. Elk middel heeft een eigen energie, een synergie (samenwerking van alle stoffen binnenin) en die kun je gebruiken om jezelf te herstellen, helen of te voeden. Zoals jij een eigen uiterlijk en karakter hebt, zo is dat ook in de homeopathische middelen en de middelen die het dichtste bij jou liggen die kun je daardoor gebruiken voor je gezondheid.

Natuurgeneeskunde
Hier valt zoveel onder. Kruiden, tincturen, theeën, ontgiftingskuren, bloesemremedies, schusslerzouten, maar ook edelstenen, vitaminen, mineralen, sporenelementen en ga zo maar door. Vooral ontgiften en darmen wordt benadrukt, maar je kunt ook kijken naar hoe zuur of base ben je. Meerwaarde is het voeden van je lijf met alle goede stoffen, voor zowel mind&body. Preventief voor jezelf zorgen.

Voeding
Je vertering is complex en veel mensen hebben last van buikpijn, winderigheid, opgeblazen buik, moe, ontlasting die niet constant is of andere klachten die gelinkt zijn aan voeding. Door de jaren heen heeft Marleen gemerkt dat voeding je energie kan kosten of geven en welke voeding past energetisch bij je zodat je er niet ziek van wordt: een voedingslijst op maat waar je zelf mee verder gaat.