Marlon Schalkwijk

Marlon Schalkwijk
de vlindervalei
06-27363812
info@de-vlindervalei.nl
www.de-vlindervalei.nl

De vlindervalei voor coaching en healing!!
Een helende reis naar je ware zelf, naar bewustwording en meesterschap!!

Leven is een kunst;
De kunst van leven vanuit rust, ontspanning, vervulling, overvloed en plezier!!
Soms zijn we het even kwijt. Juist in deze ingewikkelde tijd met haast en verwarring angst en soms zelfs paniek…. Een overdaad aan prikkels verlies van zekerheden raken we de grip op ons leven kwijt.
Het is goed om je zo nu en dan af te vragen en stil te staan bij de vraag ….. Hoe is het met mij?
Hoe is het wérkelijk met jou?
Jezelf diep in de ogen te durven aankijken naar binnen keren en te voelen wat zich daar afspeelt.
Dat is het thema wat binnen de praktijk wordt aangedragen in coaching en healing.
Wie ben jij? En wat haalt jou nu onderuit?
We gaan op reis om dat gevoel van rust, ontspanning, vervulling, overvloed en plezier weer terug te krijgen om grip te krijgen op wat je nu uit balans haalt, zodat je weer stevig staat in je eigen ZIJN.

Wanneer deze stap nemen?
Wanneer je zelf er niet meer uitkomt, wanneer je geen zicht hebt op wat er gaande is, je al zoveel hebt geprobeerd regulier maar je het gevoel hebt dat er nog niets is veranderd, je het gevoel hebt dat je niet begrepen wordt niet gehoord voelt.

Waarvoor kan je terecht?
Eigenlijk alle klachten-ongemakken die je ervaart en die disbalans veroorzaken.
Van emotioneel (verdriet onmacht woede verlies), mentaal (hoe je tegen jezelf aan kijkt of over jezelf denkt of spreekt) of fysiek (pijntjes klachten ongemakken in het lichaam), Spiritueel wanneer je op zoek bent naar wie je werkelijk bent (persoonlijke groei en ontwikkeling).
Vragen waarmee je rond loopt en geen antwoordt op krijgt.

Wat bieden we: Creatieve coaching – balans coaching
Het gevoel laten spreken vanuit de creatie is de kracht die we van binnen ervaren, het verteld het verhaal waar wij geen woorden aan kunnen/durven geven. Het is het begin van de reis die we samen maken om inzichten en handvatten te krijgen zodat je weer de regie over jouw leven in eigen handen krijgt. Je voldoende zicht hebt op jouw situatie en hoe je dit om kan zetten. Vandaaruit kunnen we wanneer dat nodig is verder afdalen om tot de kern van het probleem te komen.
Ondersteuning van balansstenen die we kunnen dragen als sieraad of in de broekzak geven 24-7 de ondersteuning die we nodig hebben en zetten ons weer in onze ware kracht.

Energetische healing
Werken met de helende energie vanuit het universum, mijn handen zijn een doorgeefluik van energie om binnen in het lichaam processen in gang te zetten. Ik draag aan wat nu nodig is om geheeld verwerkt en opgeschoond te worden, de persoon in kwestie bepaalt wat hij/zij hiermee doet. Het doet altijd zijn werk jij bepaalt wanneer dit wordt ingezet, of dat nú is over een week een maand een jaar er zit geen houdbaarheidsdatum op. Er is altijd resultaat!!! Het zal klachten laten verminderen tot zelfs verdwijnen. Door energetische healing brengen we de disbalans in fysiek mentaal en spiritueel weer in balans. Voelen we de rust in het fysieke en mentale. Een verademing.